Hej Februari!
(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Vi har kommit en bit in i det fruktade vabruari, men vi märker.. Läs mer
(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)
Vi har kommit en bit in i det fruktade vabruari, men vi märker inte av så mycket sjukdom ännu! *peppar peppar* Vi hade ett otroligt sjukdomsfyllt 2019, men sedan november har barnen faktiskt varit ovanligt lite hemma från skolan (förutom fredagar då jag är hemma med dom – med mening alltså!). Det känns lite som om jag går och väntar och väntar på att något bara ska hända. För så ovant är detta! Förhoppningsvis är det så att vardagen stabiliserat sig lite. Håller verkligen tummarna för det!
Det har varit ett något trögt 2019 jobbmässigt där det känns som om jag inte kommit någon vart, men jag har högre förhoppningar på detta år. Och jag tror det redan släppt. Jag har förmodligen två nya samarbeten som ska göras under våren, samt att jag hjälper en vän med ett privat bokprojekt. Det känns som en lättnad och en ökad trygghet att få in pengar i företaget! Jag tänker mycket på det där med säkerhet som exempelvis buffert och pension. Som företagare gäller det att hålla koll på det där själv! Det har dock inte varit helt lätt att spara under föräldraledighet, företagsuppstart och nu när Artur pluggar igen. Så det ska jag bli ännu bättre på är planen!
Förutom att jag jobbar med Baka Sockerfritt så utvecklar jag ju (som ni kanske har förstått vid det här laget) min trading. Svårt då det är ett väldigt ensamt arbete! Jag önskar så att jag hade någon att bolla ideer med. Jag är i det stadiet då jag arbetar fram ytterligare en stategi. Under hela hösten klurade och tänkte jag på vad som kunde passa mig, testade lite olika och gick kurser. I december fann jag en som jag tror passar, vilken jag har studerat, och nu är jag i det stadiet där jag förösker finslipa det hela för att faktiskt kunna gå plus (och inte plus minus noll som jag gör nu när jag testar mig fram). Det är ett tidskrävande och psykiskt påfrestande arbete – men jag tror till fullo att det kommer att gå vägen med lite mer tid!
Förutom jobb har jag under förra helgen varit ute på middag med två nära och underbara vänner. Om ni ska ut och käka (i Stockholm) rekommenderar jag Sthlm tapas (tapas från världen, inte med fokus på Spanien)! Ljuvlig mat! Dessutom gick vi till coctailbaren Apropos (St.Eriksplan) som har en atmosfär som ska påminna om 1920-talets England (när barer var förbjudna/hemliga?). Mysigt ställe med kvalitet!

Apropos!