Hoppa till innehåll

Hemmalyx med ansiktsmask!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Som småbarnsförälder är det inte helt ovanligt att känna sig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Som småbarnsförälder är det inte helt ovanligt att känna sig ofräsch. Det är lätt att få kräks på kläderna och i alla fall jag svettas floder samtidigt som det kan vara svårt att få till en dusch när man som mest behöver det. För min del vill jag gärna känna mig fräsch och tar gärna de där extra minuterna att fixa till mig om möjligt (läs gärna mitt inlägg om att klä sig till framgång). Jag tycker om att skrubba mig, lägga ansiktsmasker och göra fotbad. Detta har det tyvärr blivit dåligt med sedan bebistiden infunnit sig – men det vill jag bli bättre på. För jag behöver verkligen egentid. Marjatid där jag bara njuter av det jag vill. Kanske dricka te och lösa korsord, träna lite eller göra hemmaspa. Dock är jag vara den första att erkänn att det är svårt att koppla ifrån mammarollen när både jag och Vincent är hemma, även om Artur också är det. Nåja, jag unnade mig hur som helst en underbar ansiktmask från MayBeauty (The Incredible Face Mask) nyligen och det var något som mitt ansikte verkligen behövde. Som sagt var det länge sen jag lade en ansiktsmask sist… 

 
 
Hemmalyx med ansiktsmask! 13
 
En förpackning är lika med en ansiktsmask. Jag fick även med en pensel att lägga masken med, så att jag slapp kladda med fingrarna. 

Hemmalyx med ansiktsmask! 15
 
Ansiktsmasken består utav något så häftigt som djuphavslera och som ni ser är den svart till färgen och konsistensen är rätt tjock. 

 
Hemmalyx med ansiktsmask! 17
 
Masken är av den typ som dras bort, vilket man gör efter ca en halvtimme. Då blir konsistensen lite som gummi skulle jag säga! Det känns lite grann, och jag kunde riktigt känna hur den smutsiga och döda huden drogs med.

 

Hemmalyx med ansiktsmask! 19
 
Hemmalyx med ansiktsmask! 21
 
Idag bjuder jag er för första gången på en osminkad bild (eller två dagen till ära), men någon gång ska väl vara den första. Jag måste säga att huden i ansiktet efteråt kändes fräsch och äntligen helt len! Annars tycker jag att huden lätt kan bli lite ojämn eller “skrovlig” på sina ställen (sepciellt i pannan), om ni förstår vad jag menar. Något som även är bra är att masken verkar mot både pormaskar och acne.
 
Jag har nu fått möjlighet att erbjuda er en rätt stor rabatt för de som är intresserade att också testa på denna ansiktsmask. Det handlar om ett testpaket innehållande fem masker, en pensel och en hudguide (istället för 249 kr kostar detta paket istället bara 179 kr). Ange då koden Sockerfritt30 och följ DENNA länk.
Hemmalyx med ansiktsmask! 23
 
Så att ni slipper undra vem den där typen på de tidigare bilderna var, slänger jag även upp en bild där jag lagt på lite smink.
 
 
Inlägget har jag gjort tillsammans med MayBeauty.