Hoppa till innehåll

Höstbaka med mig!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu har hösten sannerligen slagit till. Tänk att gå från typ.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu har hösten sannerligen slagit till. Tänk att gå från typ 18 grader till under 10 på sisådär en dag. Då är det tur att jag tycker om hösten (jag har tur att jag tycker om alla årstider, för jag ser en charm i dom alla). Jag är ett stort fan av mysighet, och då kanske ni förstår varför höst och vinter är mig så varm om hjärtat. Hösten är en perfekt årstid (är de inte alla det?) för att baka. När mörkret smyger sig på är det skönt och lustfyllt att få arbeta i köket, och mysfaktorn stiger med en godsak framför en bra serie/bok och tända ljus. 
 
Ni har väl inte missat att jag lanserat ett höstmagasin? Här är recepten höstinspirerade, och det finns en hel del olika recept, där det finns något för alla. Läs gärna mer om mina Baka Sockerfritt byMarja e-Magasin!
 
 
Höstbaka med mig! 3