Hoppa till innehåll

Höstens vision

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Vissa har avslutat sin semester, medan andra är mitt i sin.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Vissa har avslutat sin semester, medan andra är mitt i sin (kanske inte allt för många). Hur som helst är det bara några veckor kvar till september och därmed den första höstmånaden. Därför vill jag prata om höstens vision och vad jag vill göra med de kommande månaderna. Som de flesta av er vet är jag mammaledig och därför ser min vardag annorlunda ut vilket kan komma att påverka min vision om den kommande framtiden. Om ni vill se förra årets inlägg i samma tema, kika in HÄR!

 
 
Höstens vision när det gäller mitt företagande:
 
 – Skapa fler och stabila samarbeten i mitt företag. Detta är dessutom ett utmärkt sätt att vidga mitt nätverk.

– I och med att jag vill bygga fler samarbeten så är min stora förhoppning att kunna utöka företagets intäkter. Jag hoppas att generellt kunna fördubbla månadsintäkten. Ingenting är omöjligt!
 
– Fortsätta kunna få vissa ostörda timmar då jag kan sätta mig ute på ett café och kunna fokusera på jobbet. 
 
– Fortsätta min catering till ett eller två caféer som jag hoppas att ni kommer att besöka under hösten!

– Boka upp mig på flera nätverksträffar och/eller möten! Min kalender har varit så tom nu den senaste månaden och jag känner att det är viktigt att träffa andra i jobbsammanhang. Det för mig vidare!

 
Höstens vision när det gäller det privata:
 
– Klura ut lite mer gällande livssituationen kring bostad och arbete. Vore ju kul att se hur läget blir med lånelöfte, även om vi inte ska flytta innan årsskiftet. 
 
– Jag älskar alla årstider och tycker att alla fyra har sin charm. Hösten är för mig den mysiga årstiden när det blir mörkare och kallare. Perfekt att mysa med tända ljus, bra filmer/böcker och varm dryck exempelvis! Och massor utav bakning givetvis. I höst blir det mycket bakning med äpple tror jag bestämt.
 
– Det viktigast av allt är att umgås massor med Vincent och upptäcka världen med honom. Jag ser så fram emot att få ta del utav alla hans framsteg! I höst blir det föräldragrupper och öppna förskolor.
 
 
 
Höstens vision 5
 
Höstens vision 7