Hoppa till innehåll

Höstrecept!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Förra hösten lanserade jag mitt höstmagasin fyllt med recept.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Förra hösten lanserade jag mitt höstmagasin fyllt med recept som jag tycker passar extra bra till hösten. E-magasinet är givetvis lika aktuellt idag! Här finns exempelvis äppelkakor, päronmuffins och bakverk med kardemumma. Och sedan så har vi skönheten som ni kan se på bilden nedan – Bountykaka. Fantastiskt god! Detta är alltså mitt femte e-Magasin med 22 recept (29 kr), och ni kan läsa mer info HÄR !

 
Idag är en fullspäckad dag med ett lunchmöte med Nutri-Nick, ett möte med Arturs och min bank och därefter en mycket efterlängtad kompisträff. Det är en härlig blanding mellan jobb och privatliv, och jag önskar mig själv lycka till på de båda mötena. Hoppas ni får en bra tisdag!
 
 
 
Bonty cake - gluten free, no added sugar