Hoppa till innehåll

I mitten av maj

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har varit ruskigt dålig på mina statusuppdateringar här.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har varit ruskigt dålig på mina statusuppdateringar här på bloggen senaste tiden. Det känns inte riktigt som jag haft energi, tålamod och tid för att bara sätta mig ner och skriva dessa. Jag skyller allt, med rätta, på Corona. Fy vad detta och allt hemskt det för med sig suger musten ur mig. Samtidigt är jag glad att mitt liv är ganska anpassat för denna situation – så jag kan inte föreställa mig hur det är för många andra!
 
Vi har som så många andra småbarnsföräldrar haft barnen hemma en hel del extra (pga förkylningar), så det har pysslats och bråkat en hel del här kan jag lova! Jag har lärt mig min läxa och köpt in en hel radda pyssel och pysselböcker – för det är svårt att överleva här annars. Sedan är förstås Aline lite för liten för pyssel på detta vis (hon blir tre i sommar), men det går ibland ändå!
 
Och såklart förösker jag jobba på så gott jag kan. När barnen har varit hemma har jag främst jobbat på kvällarna. Och givetvis har även Artur tagit barnen, men förutom jobb och lite annat fix har jag också prioriterat träningen då. Det är en av de saker som får mig att ta mig igenom denna märkliga tid med psyket hyfsat intakt!
 
Jobbmässigt måste jag ändå säga att det går över förväntan – i alla fall för att vara i just dessa tider. Tradingen går snäppet bättre än tidigare och jag känner att jag som vanligt varje månad får en stabil intäkt av detta. Och jag har fått fler förfrågningar om samarbeten för bakasockerfritt också – även om dessa i nuläget inte är spikade än (och bara en avbokad hittills). Jag är så glad över att företag fortfarande har möjlighet att satsa på att nå ut och marknad! Kanske är det nu man som företag måste det, för att inte helt gå under och glömmas bort?
 
Åh, en sista sak jag vill nämna innan jag måste rusa är att jag efter 11 månader är klar med min tandställning (Invisalign, dvs “osynliga” skenor)! Så nu är alla pluppar på tänderna (som varit ditsatta för tandställningens skull) bortslipade, och nu ska jag ha en skena under en veckas tid för att sen bara ha på nätterna. Plus en tråd på insidan av tänderna uppe och nere. Så najs att (typ) vara klar!
 
 
I mitten av maj 5
 
I mitten av maj 7
 
Båda barnen älskar att ha min hårhanduk efter att dom badat – såååå sött!