Hoppa till innehåll

Inspirationskärlek

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag skrev för några veckor sedan om inspiration och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag skrev för några veckor sedan om inspiration och hur jag inspireras gällande mina bakverk. Jag började själv fundera över var jag hämtar mycket av min inspiration ifrån mer specifikt, låt säga vissa bloggar – och utan att begränsa mig till just bakningen . 
 
 
Jag inspireras mycket av just bloggar. Det behöver inte vara renodlade mat- eller hälsobloggar, utan exempelvis entreprenörs- och livstilsbloggar kan ge mycket!
Bloggar som jag inspireras av är:
 
– Blondinbella. Det är fantastiskt hur mycket hon har åstadkommit!
– Josefin Knave. Entreprenör och mamma. Precis som jag (och ovanstående)! Jag älskar att läsa om andra som har en liknande livssituation som jag själv.
– PT-Fia. En ärlig och skön hälsoblogg. Här blir jag insirerad av både mat, träning och entreprenörskap. Hon skriver även mykcet om välmående och stress som är viktigt.
– Träningsgglädje. Sara bjuder på en underbar variation av inlägg, samt fantastiska fotografier. Här blir jag främst inspirerad till nya uppslag att skriva om!
 
 
Andra hemsidor jag finner inspiration från är:
– Better Bloggers. Sveriges första yrkesnätverk för bloggare. Bjuder på fakta och information om lagar, tipsar och peppar.
– The Nectar Collective. En community för bloggare och entreprenörer (Amerikansk).
 
 
Facebookgrupper är ett utmärkt ställe att inspireras från och dela med sig utav saker. För tillfället har tidsbristen sett till så att ag inte alls är aktiv här, men det hoppas jag bli ändring på längre fram. 
– Blogging Boost är en grupp för bloggare. Här delas det erarenheter, frågor ställs och peppen frodas. Gruppen är sluten, så man får be om att få bli medlem.
– Baka Sockerfritt. Hehe…
 
 
Min bästa inspirationspodcast nu är:
– Blog Bussiness (av Better Bloggers)! Här intervjuas alla möjliga bloggare. För en bloggentreprenör som jag är det fantastsikt att ta del utav andras historier och få veta mer om deras väg i livet.
 
 
Eftersom detta är ett inspirationsinlägg vill jag passa på att skriva om min nya flik “Publikationer“. Här kan du läsa om de publikationer jag släppt – min receptbok Baka Sokerfritt med Marja, receptasken Baka med Mindre Socker och mina åtta e-Magasin. Kanske kan dessa inspirera dig?
 
 
 
Baka med Mindre Socker
 
Jag och receptasken Baka med Mindre Socker – sista dagen för rabatten idag (läs mer om rabatten HÄR)