Hoppa till innehåll

Jag bakar i tidningen Matkärlek

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Idag har det första numret av tidningen Matkärlek släppts i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Idag har det första numret av tidningen Matkärlek släppts i butik, vilket är en mattidning med fokus på naturlig mat fri från gluten, socker och tillsatser. I denna tidning är ju JAG med (och i dom kommande numren också för den delen), vilket är otroligt häftigt och en stor ära för mig! I detta nummer har jag tema choklad på mina smarriga recept. Matkärlek kommer ut till 2.600 återförsäljare runt om i Sverige, så jag hoppas ni lägger vantarna på ett exemplar. Det går förstås också bra att prenumerera.

 

Jag bakar i tidningen Matkärlek 3