Hoppa till innehåll

Kaffets dag 2020

Imorgon infaller kaffets dag! Jag bakar ofta med kaffe och tycker det passar så väl i nästan allt som går att baka. Det kan vara i glass, chokladbollar och mjuka kakor. Det passar speciellt bra.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Imorgon infaller kaffets dag! Jag bakar ofta med kaffe och tycker det passar så väl i nästan allt som går att baka. Det kan vara i glass, chokladbollar och mjuka kakor. Det passar speciellt bra ihop med chokladsmak kan jag tycka! Nedan kan ni se sex stycken goda (enligt mig) recept med just kaffe.

Egentligen gillar jag inte att dricka kaffe då det är alldeles för beskt för min smak – så det måste vara minst 5/6-delar mjölkliknande dryck i. Men tar man bara själva kaffesmaken (utan det beska), då älskar jag det! 

 
 
 
Kaffets dag 2020 - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
Kaffets dag 2020 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Kaffets dag 2020 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Kaffets dag 2020 - Baka Sockerfritt