Hoppa till innehåll

Kladdkaka två punkt noll

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Snart släpper jag det fjärde numret av Baka Sockerfritt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Snart släpper jag det fjärde numret av Baka Sockerfritt e-Magasin, vilket jag är så stolt över! Mina magasin innehåller mina bästa recept, och läses med fördel på mobilen. Temat för nummer fyra är “Mjuka kakor och muffins”, vilket enligt mig är ett underbart tema! Jag fullkomligt älskar att få sätta tänderna i saftiga kakor, kladdiga kakor, fina cupcakes och ljuvliga muffins. Det släpps på söndag, och jag är riktigt, riktigt spänd. Det är jag alltid innan ett nytt nummer släpps!

 
Du köper mina tidigare magasin genom att klicka på “Köp nu”, högst upp i den högra spalten på hemsidan (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinen så fort jag kan. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt säkert! Det går också bra att maila mig ([email protected] eller [email protected]), så fixar vi det vi mail. Hör av er om ni har frågor!
 
Bland annat kommer mitt nya, uppdaterade recept på kladdkaka vara med! Älskar detta recept!
 
 
Kladdkaka två punkt noll 3