Hoppa till innehåll

Kryddigt äpple

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag älskar att testa på nya saker, och jag älskar även saker.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag älskar att testa på nya saker, och jag älskar även saker som påminner om julen (surprise), och när jag hittade Lokas nya vintersmak “Kryddigt äpple” var jag ju såklart nästan tvungen att köpe hem en flaska. Dessutom älskar jag bubbelvatten. Är det någon av er som testat? Jag tyckte den smakade mycket ingefära. För mycket, eftersom jag inte alls gillar den kryddan. Inget jag köper igen, men den kan nog klassas om lite vintrig med tanke på kryddorna/kryddan den ska smaka. Jag ska nog hålla mig till fruktiga smaker istället!
 
Skönt att ha måndagen avklarad. Arbetsdagen gick himla segt för min del. Hoppas resten av veckan går lite snabbare. Jag vågar fortfarande inte träna, eftersom jag har lite huvudvärk kvar. Speciellt när jag stirrat i en skärm efter en hel dag. 
 
 
Kryddigt äpple 3