Hoppa till innehåll

Lchf-dammsugare

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag fick en beställning av min käre sambo och hans kompisar på.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag fick en beställning av min käre sambo och hans kompisar på sockerfria dammsugare, så jag gjorde dammsugare igen, vilket var för säkert sjätte gången på mindre än en månad. Men det är så svårt att låta bli att baka desa godbitar! Fast denna gång gjorde jag inte dammsugare med dadlar, utan mer lchf-dammusgare. Det receptet kommer faktiskta från mitt tredje e-Magasin, vilken kommer ut redan på måndag (26 maj). Jag är så spänd inför det! Hur som helst blev de så goda, och jag fick höra att de var “bättre än vanliga“, och “jag som är en inbiten dammsugeälskare, måste däga att dessa var väldigt bra“. Jag är nöjd med det betyget!
 
Imorgon jobbar jag enbart halvdag, för på morgonen har jag ett rådgivningsmöte med “Nyföretagarcentrum”. Det känns ärligt talat lite läskigt, och jag vet inte alls vad jag behöver föreberda mig på. Någon som har någon erfarenhet gällande detta?
 
 
Lchf-dammsugare 7
 
 
Lchf-dammsugare 9
 
 
Lchf-dammsugare 11