Hoppa till innehåll

LCHF-snack

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu har jag för första gången testat på att köpa hem.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu har jag för första gången testat på att köpa hem fläsksvålar. Alltså snackset knapriga fläsksvålar. Jag har i säkert två år tänkt att jag ska testa på detta, men eftersom jag generellt sätt undviker att äta kött, har jag helt enkelt dragit mig för det. Men idag slog jag hur som helst till. Jag köpte hem en påse (150 gram för drygt 20 kr, fanns tyvärr inget mindre på mitt Ica) av märket “Crispy”.
 
Vad tyckte jag då? Konsistensen var härligt knaprig, men ärligt talat var smaken inget att hänga i julgranen. De var helt enkelt inte så goda, och inget jag kommer att köpa igen. Hade de varit i en annan smak än “salt” kanske (typ sour cream), så hade det nog varit bättre, men jag vet inte ens om det finns! Det fanns hur som helst inte där jag handlade. Så jag strödde på lite örtsalt, och då blev de faktiskt godare. Dessa fläsksvålar innehåller 65 gram protein, 0 gram kolhydrater och 31 gram fett (per 100 gram). Riktigt lchf-vänligt i alla fall!
 
Har ni testat detta? Vad tyckte ni i så fall?
 
  
LCHF-snack 5
 
LCHF-snack 7