Hoppa till innehåll

Proteinglass

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Igår var jag på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Igår var jag på Smaka på Stockholm i Kungsträdgården. Det var otroligt mycket folk. Det var så till den milda graden mycket folk, att det var svårt att ta sig fram och jag nästan fick klaostrofobi. Jag var där tillsammans med min sambo, och det tog inte speciellt lång tid innna vi gav upp och gick därifrån. Men! Inte förän jag upptäckte något så spännande som en proteinglass! Det var ett märke som heter LOHILO som hade “världspremiär” och lanserade denna typ av glass. Det fanns fyra smaker att välja mellan: Aloe Vera/Citrus, Vanilj/Gojibär, Coffee Cortado och Belgian Chocolate. De stod att de dessutom är helt utan e-ämnan och utan tillsatt socker. Fantastiskt! Jag smakade kaffe och chokladsmaken och gillade dom!

 Proteinglass 7
 
Proteinglass 9
 
Proteinglass 11