Hoppa till innehåll

Måbra-podden #13

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Som jag tidigare nämnde kommer Måbra-podden satsas på att vara.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Som jag tidigare nämnde kommer Måbra-podden satsas på att vara något kortare än tidigare, men släppas oftare. Det känns så bra att få podda igen! Jag måste erkänna att spela in en podcast är läskigare och mer “nära” lyssnarna på ett annat sätt än vad det är via en blogg. Här spelas ju min röst in, och tid till att tänka noga efter innan varje mening finns inte. 
 
Detta avsnitt pratar vi bland annat om näthat, HSP, favoritserier och podcasts och mitt fullspäckade schema…
 
Tidigare avsnitt finner ni under länken Måbra-podden!