Hoppa till innehåll

Måbra-podden #14

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Ojoj, nu kommer det fjortonde avsnittet av Måbra-podden ut! Vi.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Ojoj, nu kommer det fjortonde avsnittet av Måbra-podden ut! Vi är verkligen i full gång med andra ord! Jag kommer ihåg när jag för över ett år sedan var så sugen på att starta en podd, men jag visste inte vem som skulle göra den med mig. Efter över ett halvårs avvaktande frågade jag min gamla vän Jennifer, som tyckte det var en jätterolig idé!
 
Detta avsnitt handlar om kniviga och pinsamma situationer, julplaner, om livet under 2015 och om mammaledighet.