Hoppa till innehåll

Måbra-podden #19

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Välkommen att lyssna på Måbra-podden avsnitt 19! Här får du.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Välkommen att lyssna på Måbra-podden avsnitt 19! Här får du ta del utav vår jul, hur vi firade denna och hur vi spenderade vår julledighet (så efterlängtad!). Ni får även följa med mig bakom kulisserna då jag berättar om min medverkan i TV4 Nyhetsmorgon! Oj, sa nervös jag var inför denna tv-debut! Trist bara att det inte blev som jag tänkt…
 
Ni missar väl inte att Måbra-podden också finns på iTunes?