Hoppa till innehåll

Måbra-podden avsnitt 4

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Idag har det varit en fullspäckad söndag! Jag kunde imorse sova.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Idag har det varit en fullspäckad söndag! Jag kunde imorse sova ända till ungefär tjugo över åtta, istället för en timme tidigare som igår (jag skyller allt på solen. Även om jag har både rullgarding och persienn, störs jag av solen ibland). Hur som helst började jag dagen med en joggingtur och därefter en ute furkost id et fina vädret. Hur härligt som helst! Klockan tolv kom kära Jennifer hem till mig, och vi spelade in det fjärde nummret av vår podcast, som nu heter Måbra-podden. Eftersom vi pratar mycket om hälsa och om att just må bra, kändes det som ett minst sagt passande namn. Idag pratar vi om vår utmaning om att göra livet gladare (såklart),vilket är en utmaning som jag känner att jag verkligen älskar och tar till mig. Jag känner, som jag tidigare skrev, gladare och mer tillfreds med livet, än på länge! Vi pratar också om våra drömmar och ambitioner, om var vi vill vara om fem år, om åldersnojja och om studenttider. Det är ett riktigt toppenavsnitt, om jag får säga det själv! 
 
De tre tidigare avsnitten kan du hitta HÄR!
 
 
 
 
 
Måbra-podden avsnitt 4 5
 
Jag bjöd bland annat på chiapannacotta (recept i mitt tredje nummer av Baka Sockerfritt e-Magasin, som kommer redan imorgon)!
 
 

Måbra-podden avsnitt 4 7
 
Jag kunde inte låta bli att ta hem en liten syrenkvist, för att fota med.