Hoppa till innehåll

Måbra-podden avsnitt tio!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag och Jennifer är inte sena att spela in ett nytt avnsitt av.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag och Jennifer är inte sena att spela in ett nytt avnsitt av Måbra-podden! Vi måste ju passa på innan jag åker iväg och är otillgänglig för podcastinspelning. Att spela in denna podcast är riktigt rolig, och kan förgylla hela min dag! Jag älskar att bara prata, få utlopp för känslor och tankar och få berätta mer om hur jag tänker och om mitt företag och dess utveckling. Det känns inte alls lika nervöst att prata längre, och mycket kommer naturligt. Att jag även har bakat en del till varje podillfälle, gör det hela inte sämre. 
 
Under det här avsnittet har jag försökt lägga band på mig lite, och verkar (som tur är) inte lika hyperaktiv som förra avsnittet. Men till mitt försvar kan jag säga att semester bladnat med skapandet av ett nytt företag kan göra vem som helst jublande glad och sprudlande lycklig. Hur som helst, i Måbra-poddens avsnitt nummer tio pratar vi om vår relation till träning (och om träning i allmänhet), vi introducerar en “måbra”-lista och jag pratar om vissa svårigheter med att ha eget företag. Lyssna vet jag!