Hoppa till innehåll

Matkärlek – Sommarnummer

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I slutet av månaden kommer det tredje numret av Tidningen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

I slutet av månaden kommer det tredje numret av Tidningen Matkärlek ut (en mattidning med fokus på naturlig mat fri från gluten, tillsatt socker och tillsatser). Jag skriver ju till varje nummer och delar då med mig utav fyra recept gällande ett visst tema (hittills choklad respektive mugcakes). Snart kan ni alltså köpa tidning nummer tre och här kan jag avslöja att jag har några smarriga och somriga recept att dela med mig utav. Jag får varje nummer direkt hem till brevlådan (inkastet), vilket är toppen! Prenumerera gärna på tidningen genom att följa DENNA länk. Ni kan nu få ta del utav ett kampanjerbjudande där ni prenumerera på tidningen för 3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr. För att få tillgång till detta låga pris får ni ange kampanjkoden BAKASOCKERFRITT3. Om ni signar er idag torsdag (innan 23.59) hinner ni även få detta tredje numret som första numret i prenumerationen. 

 
 
Matkärlek - Sommarnummer 3