Hoppa till innehåll

Mellan jul och nyår (2018)

God fortsättning kära ni! Hoppas ni har haft en underbar jul och kommer få en finfin nyårsafton! (Visserligen kan jag tycka nyårsafton är himla överksattat och har sällan gjort något.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
God fortsättning kära ni! Hoppas ni har haft en underbar jul och kommer få en finfin nyårsafton! (Visserligen kan jag tycka nyårsafton är himla överksattat och har sällan gjort något speciellt just denna dag – men man kan såklart ha en fin kväll/dag i alla fall!). Jag tycker att jag med familj haft en god jul och med toppenbra sällskap! Själva julafton firade vi först litet hemma hos oss med en lunch, och gick därefter över (med en vintrig och uppfriskande promenix) till min systers familjs hus. Där “såg” vi på Kalle, barnen fick massvis med julklappar och så åt vi en supermumsig julmiddag med fantastiskt massa härlig julmat! Slår vilket julbord som helst kan jag tycka. 
 
Annandag jul firade vi på alterntaivt vis med Arturs familj över middag hos oss. Jag tycker alltid att man tröttnar på julmat efter julafton, så vi gjorde pizza istället. Omtyckt! Dock så tycker jag att måltider är mest stressigt nu förtiden. Sällan man hinner äta så mycket som man vill (eller har ro för) när vi har två barn hemma, haha!
 
I torsdags förhandlade jag mig till att få en halv jobbdag+hinna träna. Så får Artur en annan dag. Väldigt välbehövligt och jag är helt slut efter julen och en så pass lång “ledighet” *host* (som dessutom fortsätter ett bra tag till – hur f*n ska detta gå?). Igår blev det en kompisträff för hela familjen då vi mötte upp vänner med barn på en lunch! Mysigt och kul att barnen fick leka (även om det är svårt för oss vuxna att prata och umgås med allt som händer runt omkring)!
 
 
 
Mellan jul och nyår (2018) - Baka Sockerfritt