Hoppa till innehåll

Mellan jul och nyår

Även fast jag avskyr att julafton redan har varit och därmed är över, måste jag säga att min uppskattning för dagarna efter har växt. Innan julafton går det mesta i hundraåttio. Det är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Även fast jag avskyr att julafton redan har varit och därmed är över, måste jag säga att min uppskattning för dagarna efter har växt. Innan julafton går det mesta i hundraåttio. Det är tusen saker som ska fixas, förberedas och tänkas på. Efter julafton har det därmed blivit bra mycket lugnare (allt är relativt). Skönt nu när vi har en Vincent! Speciellt som denne Vincent sedan en månad tillbaka har blivit lite extra uppmärksamhetskrävande, grinig och vaknar på nätterna (fast jag fick igår sova hela två timmar i sträck, vilket jag är så glad för!). 
 
De senaste dagarna har bestått utav promenader – både själv med Vincent och en podcast i öronen, och tillsammans med en vän. Ljuvligt att snön har kommit till oss! Även om det är kallt så blir det så mycket vackrare och ljusare.
 
 

Mellan jul och nyår - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har bakat mer till bloggen igen. Dagarna innan julafton låg fokus på releasefikan för Baka med Mindre Socker, julfikat och hembakade julklappar. Här senast gjorde jag jorndötssnittar. Superdupergoda! recept kommer så klart, men så länge kan ni spana in ett liknande recept på Nutellakakor (istället för hemmagjort jordnötssmör ligger fokus på min nyttiga nutella)!
 
 

Mellan jul och nyår - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har köpt en ny mobil, äntligen äntligen. Min iPhone 5 är uppdaterad till en iPhone 6S. Jag är så lycklig över att kunna gå ut i en timme utan att mobilen laddar ut! Jag har också fikat med vänner och jobbat på café ett par gånger (alltså med mitt företag sittandes på café, inte som barista). 
 
 
Mellan jul och nyår - Baka Sockerfritt
 
 
 
Och så igår hade vi självaste nyårsafton. En lugn dag och kväll hade vi. Vi lagade en god lax i soja, och myste framför TV:n med snacks och en rolig film. Vincent somnade drygt nio, och jag blev så trött (lätt hänt som småbarnsförälder) att jag fick ont ihuvudet vid halv elva. Vid elva lade vi oss, men Vincent vägrade låta oss sova under någon timme, så jag gick upp och kikade på fyrverkerierna i alla fall (under en minut)! Hoppas ni alla hade en underbar nyårafton och känner er friska och pigga idag! Jag vaknade vid åtta, matade Vincent och gick på en promenad. Bra start på 2016 🙂 Kram på er!
 
 
Mellan jul och nyår - Baka Sockerfritt