Hoppa till innehåll

Mer VAB!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Senaste tiden kan benämnas med ett ord. Eller snarare en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Senaste tiden kan benämnas med ett ord. Eller snarare en förkortning – VAB. Jag tror det är tre veckor som kantats utav olika förkylningar (plus tandsprickning för Alines del), men feber, hosta, snor och meföljande grinighet. Och när jag skriver grinighet så menar jag GRINIGHET! Det är som om barnet har byts ut mot något från Mordor. Dessutom vaken halva kvällarna och ibland halva natten. 
 
Artur och jag har inte direkt fått jobba mer än innan föräldraledigehten avslutades eftersom vi nu vabbar. Men, men, så kommer det nog vara större delen av vårterminen. Jag får helt enkelt pressa in alla mina fem jobb på alldeles för få timmar *uppochnervänd emoji* Under förra veckan hade jag min VAB-vecka, men fick ändå tack vare Artur två jobbdagar där jag hann med allt från två möten till att baka och göra klart sammarbetsinlägg. Jag tycker jag ändå hann med det mest grundläggande jag skulle, så jag är nöjd! Önskar dock att jag hann baka mer material till mina sociala medier bara.
 
Här kommer en bild på sötaste killen i mitt liv, som 49% av mitt liv består av (givetvis har Aline också 49% och de resterande 2 % rymmer fint det övriga livet såsom jobb och Artur)!
 
 
Mer VAB! 3