Hoppa till innehåll

Midsommar och bröllop!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Det känns som om det hänt massor under den senaste.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Det känns som om det hänt massor under den senaste veckan/veckorna! Och sommarkänslan är verkligen här, och det är i princip nu eller snart semsetertider för de flesta. Det är en ganska härlig tid, även om jag personligen kan tycka att jobbdagar är att jämföra med semester efter att ha småbarnen lediga i mer än tre dagar i sträck. Min plan under “semestern” som jag har är att de dagar vi inte är på vift ska vi dela upp i tredagars-skift. En dag där jag tar barnen under några timmar och såklart samma sak för Artur den andra dagen, och dag tre något gemensamt! Så bra upplägg om jag får säga det själv!
 
Under förra helgen var jag på bröllop uppe i Hälsingland där en av mina närmsta vänner gifte sig (Artur var hemma med barnen). Alltså så fint! Så välgjort, mysigt och väldigt kul att delta i. Det är det första kyrkobröllopet jag varit på i vuxen ålder. Jag hade dessutom den stora lyxen och turen att få skjuts både upp och ner (och i staden) av en av brudens vänner (vi var i princip dom enda som kom samma dag som bröllopet var, resten kom dit dagen innan)!
 
Och den här helgen är förstås inget mindre än själva midsommarhelgen! Vi valde detta år att vara hemma på midsommarafton (det vill säga igår) då vi inte känner att energin är på topp för att dra ut till landet. Istället hade vi det supermysigt hemma med god mat och härligt besök i form av en annan småbarnsfamilj!
 
Jobbmässigt är det ganska lugnt just nu. Ovant men skönt, och jag känner heller inte att jag orkar ta på mig något mer. Jag bakar en eller två gånger i veckan till bloggen, tradingen går äntligen bra igen (jag har tagit mig ur april- och majsvackan) och njuter av det fina vädret! Det har varit sommarfirande på barnens förskola, och nästa vecka kommer jag ha sommarmiddag med mitt jobb där jag r anställd på 20%. Och vad mer är så har jag dragit ut en tand och börjat med tandställning på riktigt! Måtte detta år gå snabbt för det är inte jättekul med tandställning. Men går följande år lika långsamt som föregående, så bådar det inte gott…
 
 
 
Spana förresten in den här lilla midsommarklädda mini-Marja!
 
 
Midsommar och bröllop! 3