Hoppa till innehåll

Midsommartävling – Proteinglass

Få av er har väl missat LOHILO? Alltså proteinglassen? Jag tror det var under förra sommaren som jag upptäckte LOHILO under “Smaka på Stockholm”. När det finns möjlighet att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Få av er har väl missat LOHILO? Alltså proteinglassen? Jag tror det var under förra sommaren som jag upptäckte LOHILO under “Smaka på Stockholm”. När det finns möjlighet att pröva en hälsosam glass, då är inte jag sen att ta den! Såhär ett år senare är jag fortfarande kär i glassen. Min favorit är just nu smaken Caramel Chocolate Swirl. Nu innehåller de flesta av deras glassorter lite socker, men mycket mindre än vanliga glassar. Och det är ju det jag eftersträvar – att minska på sockret! Näringsvärdet på LOHILO-glassarna är ungefär som en smaksatt keso. En liten fågel har dessutom viskat i mitt öra att det snart kommer att släppas en helt ny spännande smak, och jag är så sugen på att testa denna!

 
Nu i sommarhetten har jag fått den stora möjligheten att tävla ut glasscheckar på LOHILOs proteinglassar. Perfekt om du som jag ofta är sugen på något kallt och gott, men samtidigt gärna inte vill trycka i dig massor utav socker. Fyra stycken vinner fem glasscheckar (så det är alltså större vinstchans är vanligt). Det du behöver göra för att delta är att gilla både Baka Sockerfritts och LOHILOS facebooksida (om ni inte har facebook så gilla våra Instagram, om ni har detta. Min hittar ni då HÄR och LOHILOS HÄR). Steg nummer två är att till detta inlägg skriva en kort kommentar med vad ni skulle vilja göra med proteinglassen. Kanske en banana split eller smoothie? Tävlingen pågår fram till nu på torsdag 18/6, kl. 9.00. En riktigt bra midsommartävling!
 
 
Midsommartävling - Proteinglass - Baka Sockerfritt