Hoppa till innehåll

Min dröm att starta eget

Igår var det en dag full av mötsliknande aktiviteter, både när det gäller jobb och hobby. Förmiddagen gick åt till ett mångfalds-liknande möte/event med fyra skådesplare som höll en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår var det en dag full av mötsliknande aktiviteter, både när det gäller jobb och hobby. Förmiddagen gick åt till ett mångfalds-liknande möte/event med fyra skådesplare som höll en integrerad teater, där vi i publiken fick påverka vad som hände. Det var otrorigt bra och jätteroligt att titta på! Jag är väldigt imponerad över hur skådespelarna kunde improvisera fram teatern allt eftersom publiken kom med kommenatarer. Det var dessutom tankeväckande när det gäller bland annat diskriminering, attityd och fördomar. 
 
Efter jobbet, på kvällen, hade jag ett möte inbokat med något som kommer att inträffa redan nästan vecka! Detta kommer förhoppningvis, och förmodligen, att utveckla min hobby att baka hälsosamt rejält. Det är ytterligare ett steg till att starta eget. Det är min dröm. Och snart är jag kanske där!
 
 
Min dröm att starta eget - Baka Sockerfritt
 
Halvdålig mobilbild på mig själv, framför min kokboksvägg.
 
 
Min dröm att starta eget - Baka Sockerfritt
 
Jag slänger upp en bild på jordnötskakorna jag bakade härom dagen, recept från mitt tredje e-Magasin!