Hoppa till innehåll

Min helg – Fika, företagande och nytt samarbete

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Phu, det har varit fullt upp i helgen! Men det har bara varit så.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Phu, det har varit fullt upp i helgen! Men det har bara varit så kul! Lördagen spenderades med cateringbakning (raw bollar), frukost ute och ännu mer företagsjobb i form utav bloggande och annat skrivande. Jag såg tyvärr inte på Eurovisio Song Contest. Typiskt att ha en bebis och typiskt att lägga sig redan klockan tio… Så här i eftrehand borde jag ju ha gått upp vid halv tolv för att spana in när Sverige vann.

 
Igår ställde jag väckarklockan för att hinna med alla bestyr hemma innan jag åkte iväg för att träna för andra gången sedan Vincent föddes (och jag var borta från bebis för tredje gången!). Dock råkade jag ut för diverse busstrul så jag hann inte träna så länge. Men, men, det var skönt i alla fall! Fokus låg precis som förra gången på att träna upp kodnitionen (satt på en cykel). Efter träningen träffade jag upp en vän i stan och därefter hade jag ett möte. För vet ni? Jag har ett nytt samarbete på gång! Detta samarbete har varit på gång under ett par månader och under nästa vecka kan jag avslöja för er vad detta gäller. Jag är så spänd! Hejja mitt företag!
 
 
Min helg - Fika, företagande och nytt samarbete 7
 
Raw chokladbollar 
 
Min helg - Fika, företagande och nytt samarbete 9
 
Företagsjobb på Espresso House.
 
Min helg - Fika, företagande och nytt samarbete 11

 Frukost på gateau. Denna valnötsfralla på surdeg är en av få bröd jag äter.