Hoppa till innehåll

Min julafton

Jag hade en väldigt lyckad julafton. Inte speciellt mycket stress, vilket jag tycker annars kan vara rätt vanligt under denna dag. Vi började dagen med att fixa ordning inför vår brunch... Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag hade en väldigt lyckad julafton. Inte speciellt mycket stress, vilket jag tycker annars kan vara rätt vanligt under denna dag. Vi började dagen med att fixa ordning inför vår brunch. Brunchen höll vi för mina föräldrar, samt Arturs familj. Totalt blev vi nog drygt tio. Vi bjöd på snittar, massa bakverk och snacks. Det mesta hade vi (jag) kunnat förbereda och ha i frys/kyl, men snittarna och lite snacks gjorde vi alltså på morgonen.
 
Vi körde så att det var färmst Vincent som skulle få presenter. Känns så onödigt att köpa massa strunt till andra vuxna som man inte ens vet vad dom önskar sig. Vincent fick bland annat en snowracer och duplo. Nu måste vi verkligen köpa bra förvaring till Vincents rum (mvh nyinflyttade)!
 
Efter Vincents sovstund mitt på dagen såg vi tre någon halvtimme på det klassiska Kalle Anka. Sedan gjorde vi ordning oss för att gå till min systers familj som bor ca 20-30 minuter bort. Perfekt julpromenad! Efter att Vincents kusiner öppnat närmare 40 julklappar åt vi en härlig julmiddag. Jag hade gjort en laxtårta som jag tog med mig, men på plats fanns väldigt mycket mat. Och dessutom efterrätter. Behöver jag säga att jag minst sagt var mätt?
 
Det är tråkigt att det är över, men jag är glad över att dagen blev minst lika bra som jag förväntat mig. Nu har jag mellandagarna, och så nyårsafton att njuta av! Visserligen ska jag jobba en del, men lite ledigt ska jag unna mig.
 
 
 
 
Min julafton - Baka Sockerfritt