Hoppa till innehåll

Min julafton 2015

Jag hoppas att ni alla har haft en underbar jul så långt! Julen fortsätter ju ett bra tag till, och bara för att julafton har varit är julen knappast över. Igår kom Vinents mormor och morfar,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag hoppas att ni alla har haft en underbar jul så långt! Julen fortsätter ju ett bra tag till, och bara för att julafton har varit är julen knappast över. Igår kom Vinents mormor och morfar, farmor och farfar, samt farbröder över för julfika på eftermiddagen. Det är så häftigt att tänka att det är hans första julafton! Inte för att han förstod så mycket visserligen. Han fick finfina presenter såsom böcker, kläder, gosedjur och en gåvagn (speciellt den sistnämnda tror jag blir mycket populär för denna lilla karabat som älskar att gå så mycket). 
 
På kvällen gick jag, Artur och Vincent över till min systers familj (inkl. mina föräldrar) och åt ett stort julbord med massor av god mat! Så fantastiskt mycket att äta! Själv tog jag med en laxtårta, som jag tyckte blev riktigt bra. I matväg fanns det förutom min laxtårta olika sillar, salmalax som var marinerad på olika vis, svampstuvning, ångkokad lax, jansons, ostar, köttbullar, korv, rödbetssallad, olika bröd och massor utav annat. Här kan man snacka om att man blev mätt. Det blev en hel del intryck för Vincent, så han blev rätt trött och vi gick hem lite tidigare,
 
Jag hade så klart bakat massor utav bakverk till denna dag. En hel del bakverk med socker blev det dock, eftersom jag påbörjat bakningen för över en månad i förväg och fryst in (bakverk med socker håller bättre). Jag bjöd på olika sorters småkakor, dumlekakor, lussebullar, knäck, bounty, kladdkakemuffins och wienernougat. När det gäller den hälsosamma bakningen bjöd jag på min ljuvliga saffranskaka och kokostoppar med kanel. Mums!
 
 
 
Min julafton 2015 - Baka Sockerfritt
 
Min julafton 2015 - Baka Sockerfritt
 
Min julafton 2015 - Baka Sockerfritt