Hoppa till innehåll

Min påsk (2019)!

Så är denna påsk förbi och jag hoppas ni haft en toppentid vad ni än tagit er för (firat eller inte)! Under långfredag och påsk var vi hos barnens farfars landställe utanför Katrineholm och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Så är denna påsk förbi och jag hoppas ni haft en toppentid vad ni än tagit er för (firat eller inte)! Under långfredag och påsk var vi hos barnens farfars landställe utanför Katrineholm och barnen älskade det. Vincent var så ledsen när vi skulle åka hem och ville verkligen vara kvar. Gott betyg minst sagt! Det var riktigt trevlig, men som alltid med två småbarn (varav en ettåring) är det totalt mega omöjligt att ens kunna sitta ner en halv nanosekund, knappt ens äta mat och ännu mindre slappna av. Det är ständig rörelse, trugande och hålla kollande. Phu!
 
Några guldkorn på vistelsen var ett besök på närliggande bondgård och klappa korna/kalvarna, kaninerna, katterna och de två vilda hundar som fanns där! Nästan svårt att slita sig! Vincent fick även gå en skattjakt efter en radda presenter som var gömda med karta och allt. Värst var nog natten. Det är inte lätt att sova med två barn i samma rum. Speciellt när båda är klarvakna klockan elva på kvällen och bara vill busa, medan mamman har sådan huvudvärk att denne mest vill lägga sig ner och gråta (jag drog på mig någon sjukdom så jag tappade rösten). Och stackars Vincent fick sova i den lilla resespjälsängen vi hade med oss. Aline skulle nämligen aldrig accepterat det. 
 
Tidigare påskar (och andra högtider) har jag haft för vana att baka något gott, utan socker förstås!, och ta med som gåva. Nu har det helt enkelt inte funnits tid. Presentbakandet har tyvärr fått ta paus något år – men kommer garanterat tillbaka när barnen blivit lite större och energin och tiden därmed ökar!
 
 
Min påsk (2019)! - Baka Sockerfritt
 
Min påsk (2019)! - Baka Sockerfritt
 
Min påsk (2019)! - Baka Sockerfritt