Hoppa till innehåll

Min sommar 2020

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag vet att dom flesta älskar sommarsemester och att det är typ.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag vet att dom flesta älskar sommarsemester och att det är typ den tid på året dom lever för. Men inte jag inte! En hel drös personer kan nog skriva under på att man behöver semester efter semester om man har småbarn hemma. Phu, jag vet att jag lever ska ni veta! Jag älskar ju mitt jobb, och att få komma tillbaka till rutinerna med jobb och träning ha varit efterlängtat. Sedan ska jag inte sticka under stol med att jag “måste” jobba lite då och då och att jag aldrig har semester på riktigt, och det är ju lite extra klurigt då man har två barn under sex år.
 
Sommaren har varit ganska enformig då vi mest hängt hemma – men samtidigt har det varit skönt att mest vara runt i Nacka där vi bor. Några turer till barnens farmor och farfar har dock blivit av (Artur åkte själv med barnen två av tre gånger för att jag skulle få jobba)! Bakningen har blivit lite eftersatt, men planeras såklart att tas upp till normalfart nu. Dessutom planerar jag att lägga in en extra växel i tradingen! Ni som är aktieintresserade får gärna följa mig på min instagram INVESTMERA för att följa mig och min utveckling som trader och långsiktig investerare. 
 
Jag ser fram emot hösten och allt den för med sig (förutom möjliga sjukdomar då…)! Jag tror att alla i denna familj kommer utvecklas massor på våra olika sätt med studier, förskola och jobbutveckling.  
 
 
Min sommar 2020 3