Hoppa till innehåll

Min vecka – Födelsedag, en extra jobbdag och kräksjuka

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har känslan av att det här har varit en bra jobbvecka. Inte.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har känslan av att det här har varit en bra jobbvecka. Inte minst för att jag haft tre jobbdagar istället för mina vanliga två. Jag kunde liksom ta det lite lugnare, planera och till och med ta ledigt en kväll utan dåligt samvete! Så. Härligt. 
 
Bland annat har jag hunnit med att få upp ett samarbete i mina kanaler gällande black week, fixa med Happy Card och superrea, också fixa med städning inför städning av hemhjälp (vad ska man göra med alla saker/leksaker som ligger överrallt på bord, golv och fönsterbänken???). Sedan har ju jag fyllt år! Sen jag fick barn, speciellt sen nummer två, har jag i princip gett upp allt vad födelsedagfirande, nyårsfirande och halvt julfirande heter. Jag jobbade till nio och min kära man somnade vid åtta. Dock firade jag med vänner dagen efter på Kasai, vilket var fantastiskt och precis det jag behövde! Idag skulle jag ha firat med familjen, men så drabbades lille V av (troligtvis) kräksjukan. Jippe. Vi hoppas att det går över fortare än kvivkt – för allas våran skull.
 
Jag hann baka två goda grejor under veckan till mina sociala medier, varav ett var suuupergoda lussebullar. Recept kommer under kommande vecka!
 
 
 
Min vecka - Födelsedag, en extra jobbdag och kräksjuka 3