Hoppa till innehåll

Min vecka – Möhippa (i en timme!), tandställning och uppdatering kring bokföringsstrul

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Välkommen kära nya vecka! På något sätt känns det som om.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Välkommen kära nya vecka! På något sätt känns det som om det var under förra veckan som mycket landade och jag kom iordning. Jag har exempelvis haft mycket strul med min ex-redovisningsfirma som försvann – men vet ni, nu har det kommit fram att många av dom fakturor som jag sänt under 2019 har studsat och därför har jag knappt förlorat några pengar alls. Vilken lättnad! Nu har jag dessutom börjat hos en ny byrå. Skönt att lagt allt det där hemska bakom mig!
 
Det har varit en del VAB och sjukdom under det senaste halvåret, men ändå känner jag nu att jag börjar komma in i den nya vardagsrutinen. Exempelvis så startar jag de flesta arbetsdagar där jag har möjlighet med ett tidigt träningspass. Det blir 2-4 gånger i veckan, vilket är toppen! Ett extra plus på förra veckan är att tradingen gick lite bättre än de många veckor innan som varit sjukt sega.
 
En händelse som var både roligt, men mest tråkig tyvärr, var att i helgen skulle jag vara med på en nära väns möhippa. Jag hann vara med under ungefär en timme innan jag behövde åka hem eftersom Artur (min man) började må väldigt dåligt. Så typiskt, och sååå mitt liv just nu. Det känns lite som om jag behöver avboka varannan schemalagd sak just nu, och alla firanden jag är med på blir i princip kaos. Jag hoppas innerligt att det lättar, för jag saknar att få komma ut ibland!
 
Tre övriga saker som var roliga förra veckan:

Event med N!CK’S innehållande bake challange! Vi delades in i grupper där vi från recept skulle baka supergoda bakverk med deras nya proudukt Use Like Sugar (en sjukt bra sockerersättning). Här träffade jag urtrevliga människor och fick smaka på mumsiga kakor!

Jag har äntligen, efter ett år av “utredning” (eller vad man ska kalla det), blivit med tandställning. Det är en så kallad Invisalign, det vill säga en uttagbar genomskinlig variant som man ska ha minst 20 timmar per dygn. Det är lite meckigt, men kul att ha börjat. Ser fram emot drygt ett år när det förhoppingsvis är klart!

Jag har även blivit med PT! Jag har köpt sex pass för mig själv, plus att jag och Artur även köpt sex stycken parträningspass. Jag körde första gången under föregående vecka och det gav mig rejält mycket träningsvärk! Plus att jag såklart fick ny inspiration till övningar och lite korrigering på de övningar jag brukar göra. Detta blir verkigen en invistering i mig själv (precis som tandställningen).
 
 
Min vecka - Möhippa (i en timme!), tandställning och uppdatering kring bokföringsstrul 7
 
Min vecka - Möhippa (i en timme!), tandställning och uppdatering kring bokföringsstrul 9
 
Min vecka - Möhippa (i en timme!), tandställning och uppdatering kring bokföringsstrul 11