Hoppa till innehåll

Min vecka – sjukt barn, städhjälp och en evigt växande att göra-lista

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Min to do list har växt sig (typ) meter efter meter utan att jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Min to do list har växt sig (typ) meter efter meter utan att jag hunnit bocka av något. Min förhoppning är att jag ska hinna med saker och ta hand om mig själv när Aline börjat på föris och efter att vabruari, vabars och vabril har lagt sig. Men hur som har jag bokat in inte mindre än två saker på den evighetslånga listan – vilket är mer än jag gjort på typ ett och ett halvt år! Jag har äntligen bokat klipptid, vilket var i grevens tid. Mitt hår ser ut som typ en gardin, och amningshåret (det vill säga bebisluggen) gör inte saken bättre. Dessutom har jag äntligen, äntligen bokat städhjälp. En gång i månaden ska det komma hit en person som ska städa under några timmar. Så fantastiskt skönt! Stressen och knåpandet att få ihop städningen (eller det dåliga samvetet när man inte hunnit rengöra kylen på ett halvår…) var väldigt jobbig (och nu är den i alla fall fixad en av fyra veckor i månaden)!
 
Denna vecka har Vincent varit sjuk tre av fyra förskoledagar, så han har fått hänga med oss här hemma (den som är föräldraledig alltså). Jag tycker det är så svårt att veta vad man ska hitta på egentligen – även när barnen är friska. För att inte tala om att ha ork för det också! Men som tur var han bara småförkyld och kunde gå på förskolan helt återhämtad på torsdagen. 
 
Själv har jag under veckan jobbat på med två bakningar och fotosessioner, haft en relativt bra tradingvecka och jobbat med Lovisa som är min Happy Card-kollega. Visst måste man joina black friday-konceptet som försäljare?!
 
 
 
Min vecka - sjukt barn, städhjälp och en evigt växande att göra-lista 3
 
Jobb med Happy Card Sverige!