Hoppa till innehåll

Mina ambitioner för 2016

Snart är ett nytt år här och då kan det vara roligt att tänka över vad man vill gällande det nya året. Jag gillar inte ritkigt att sätta mål, utan kallar det snarare för ambitioner. Mina.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Snart är ett nytt år här och då kan det vara roligt att tänka över vad man vill gällande det nya året. Jag gillar inte ritkigt att sätta mål, utan kallar det snarare för ambitioner. Mina ambitioner för 2016 kan ni läsa nedan.
 
 
För det första ska jag vara mammaledig ett tag till. Hur länge exakt är inte spikat. Kanske april, kanske till sommaren. Vi är flexibla och gör lite som det kommer! Det känns en aning märkligt för mig som vill planera och veta hur det kommer att bli. Samtidigt är det skönt, för då kan jag ju anpassa det hela mer efter mig!
 
Detta år kommer förmodligen bli det år (hittills) som jag satsar mest på företaget. När jag är klar med mammaledigheten blir det mer entreprenörskap. Varför kan jag berätta lite senare. Men gissa om jag är taggad!
 
Jag hoppas få fler kontinuerliga samarbeten, det vill säga samarbeten som återkommer och inte bara sker en gång. Hittills har jag tre stycken (en varje månad, en åtta gånger per år och en varje kvartal), men hoppas innerligt på fler! Det är en trygghet att vete mer noga hur intäkterna för företaget ser ut. 
 
Ännu fler besök till bakasockerfritt.se! Som matbloggare kan jag tro att det är lite svårare att nå de där riktigt höga siffrorna, jämfört med en livsstilsblogg/modeblogg. Däremot tror jag att innehållet i en matblogg lever bra mycket längre (ett recept blir inte lika lätt utdaterat som en specifik “dagens outfit” kan bli).
 
Under 2016 ska jag tjäna mer från företaget, än vad jag gjort under 2015. Det kommer förmodligen inte bli jättemycket pengar, men mer är min vision att det ska bli.
 
I sommar när min mammaledighet slutar och i höst när Vincent börjar på förskola (tror vi), ska det bli mer tid för mig själv. Tänk att kunna sätta sig och jobba utan att hela tiden känna stress för att man har en bebis vid sig!  Tänk att kunna luncha med en vän, utan en massa planerande. Tänk att träna när jag vill! Åh, ljuva tanke! Samtidigt kommer jag nog känna en stor saknad efter tiden som varit. Mammaledig på halvtid vore något det!
 
I och med ovanstående slut på mammaledigheten skulle det vara trevligt att uppdatera min garderob. Jag har shoppat ungefär en sak till mig själv sedan Vincent kom. EN SAK (wtf?)! Att handla kläder (till mig själv) ligger liksom rätt långt ner på “att göra”-listan. Långt, långt under att laga mat till Vincent, baka, städa, jobba, umgås med vänner och duscha. 
 
Den som vill kan gå tillbaka ett år och läsa mina ambitioner för 2015!
 
 
 
 
Mina ambitioner för 2016 - Baka Sockerfritt