Hoppa till innehåll

Mina veckor – bakevent, PT och polisanmälan

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Den här veckan är ovanligt fullspäckad! Jag har under denna.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Den här veckan är ovanligt fullspäckad! Jag har under denna vecka inbokat en aktieträff, ett spännande bakevent med N!CK’S, tandregleringstid (nu ska jag få tandställning på riktigt!! *skräckblandad förtsjusning*), min första PT-tid, ett jobbmöte i stan med Controllergruppen – det vill säga företaget där jag är anställd, och sist men inte minst en ganska stor festligheter i helgen! Jag brukar ha mina vardagar relativt obokade för att hinna med allt jobb, så detta hör inte till vanligheterna. Både kul, spännande med alla nya saker som händer, och samtidigt såklart lite stressigt!
 
Föregående vecka hade jag mycket mindre saker inbokade. Givetvis hade jag massor av jobb att göra, men det är mest löpande saker som är vardagliga (exempelvis skapa blogginlägg, arbeta med Instagram, komma på recept att testa, hålla koll på tradingen, arbeta som marknadsassistent på Controllergruppen och mycket annat). Något utöver det vanliga är att jag äntligen skaffat en personlig tränare! Det är en mamma från Vincents och Alines förskola. Ska bli riktigt kul att komma igång för jag behöver verkligen utmana mig (som det är nu slutar jag varje övning i princip vid minsta lilla motstånd i jobbighet). 
 
Under senaste tiden har jag berättar om strul med en del av jobbet. Det har pågått i över en månad och jag har nu gått ut med att det var min dåvarande bokföringsbyrå som varit problemet. Något har hänt senaste månaderna där. Från att ha varit ett seriöst företag, så har alla slutat och kvar har stått någon skojare med skulder som verkar ha dragit från allt ansvar. Och med honom försvann även alla underlag/balanser för mitt företag och tyvärr även en del pengar. Och givetvis massor av energi och tid! Under förra veckan gjorde jag min polisanmälan, kontaktade Skatteverket och nu gäller det att jag “vänder blad”. Jag har hittat en annan redovinsingsbyrå som jag hoppas kunna ta sig an min krångliga ärende. 
 
 
Mina veckor - bakevent, PT och polisanmälan 3