Hoppa till innehåll

Mina veckor – inskolning och jobb!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Phu, gick förra veckan i ett svep eller vad? Av någon anledning.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Phu, gick förra veckan i ett svep eller vad? Av någon anledning ligger jag efter i arbete trots mer tid. Kanske har jag försökt trycka in mer av det där “extra” som man önkade att man hunnit med även tidigare men skalat bort pga tidsbrist? Hm, det lär ta ett tag att hitta rätt balans på allt. Hur långa möten hinner man med per vecka, ska jag sätta gränsen vid max fyra timmar per vecka? Hur många bakverk hinns med att baka? Blogginlägg? NYA PROJEKT (som har en tendens att dyka upp)??
 
Förra veckan var också något av en kaosvecka eftersom Aline började inskolas och Artur gick hela dagarna med henne —-> jag försöker avlasta genom att avsluta jobbandet strax efter 15 —-> korta arbetsdagar för min del. Igår var för övrigt första dagen som hon lämnades själv, och det gick över förväntan! Visst var hon ledsen, men om vi jämför med Vincent så skulle det bara för ett halvår sedan klassas som en bättre lämning. Det känns väldigt skönt att ha en lättare förskolegång med överlämningar denna gång! *peppar peppar*
 
Under föregående vecka bakade och fotade jag för ett samarbete som ska upp denna helg (jag var ute ovanligt sent denna gång för att vara jag – jag är van att ha samarbetsinläggen klara ungefär en månad innan de ska upp!), frukostjobbade med en vän, hann träna inte mindre än tre gånger, gick till Lek&Bus med Vincent och hade en hel eftermiddag och kväll (med middag) med mitt jobb på Controllergruppen. Fullspäckad men kul vecka!
 
Under denna vecka har jag bokat in saker varje dag. Allt ifrån att träffa en nära vän som snart ska föda sitt andra barn, diskutera nytt projekt inom aktier, frukostjobba ännu mer (ett måste minst en gång i veckan!) – och faktiskt äta lunch med Artur (rätt sällan man hinner umgås med två barn kan jag lova)!
 
 
 
Mina veckor - inskolning och jobb! 3