Hoppa till innehåll

Mitt chokladskåp – Steviachoklad

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag är en chokladälskare. Jag älskar choklad så mycket att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag är en chokladälskare. Jag älskar choklad så mycket att jag refererar till det föredetta städskåpet i köket som chokladskåpet. För att det längre inte är ett städskåp utan mer ett skafferi. Ett skafferi med choklad.

Nu är favoriten Nutri-Nicks steviachoklad och då den mörka med hasselnötter – Dark chocolate with hazelnut


. Dessa innehåller inget tillsatt socker och sötad med steviaglykosider och erythritol. Jag pratade med Niclas som är skaparen av denna choklad om att det på förpackningen med en liten text står att den inte passar för diabetiker. När jag pratade med honom menade han att det är något de är tvugna att skriva enligt lag, men att det ger en ytterst liten effekt på diabetiker. Men ta det jag skriver med en nypa salt, som ni kanske förstår kan jag inte lova att chokladen passar alla diabetiker!

Vad har ni för favoritchoklad? Jag vill utöka sortimentet i mitt chokladskåp!

 
Mitt chokladskåp - Steviachoklad 3