Hoppa till innehåll

Mitt e-Magasin nummer 7!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag kunde väl aldrig tro att så många skulle köpa mitt nya.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag kunde väl aldrig tro att så många skulle köpa mitt nya Baka Sockerfritt e-Magasin på så kort tid! Tack snälla ni alla som tror på mig! Fina Åse med 56kilo är med i en intervju i magasinet, och ni kan se hur fint hon skriver om magasinet. Mitt hjärta blir så varmt av alla positiv respons! Läs gärna mer om magasin nummer 7 HÄR och om e-Magasinen i allmänhet HÄR!

 
 
 
Mitt e-Magasin nummer 7! 3