Hoppa till innehåll

Mitt juni 2015

Äntligen är juli här och jag hoppas denna sommarmånad för med sig massor utav härlig värme (gärna inte för varmt dock…). Juni kanske inte var det bäsat rent vädermässigt, även om.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Äntligen är juli här och jag hoppas denna sommarmånad för med sig massor utav härlig värme (gärna inte för varmt dock…). Juni kanske inte var det bäsat rent vädermässigt, även om den hade sina dagar. Juni har fört med sig spännande uppdrag, men har ändå varit en relativt lugn månad – speciellt mot slutet. Det märks att det är sommartider! Nedan kan ni se några av mina höjdpunkter under juni.

 
 
Mitt åttonde e-Magasin med tema Frukost börjar säljas! Detta nummer består utav 23 stycken smarriga recept som har kommit att bli några av mina favoritrecept. 19 av dessa är recept på frukost, medan 4 är “extrarecept” på bakverk som blev så himla bra att de också fick vara med i magasinet. 

 
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
Jag kan äntligen berätta om mitt samarbete med det nyöppnade caféet Lilla Ekot! En fantastiskt stor och rolig händelse för mig. Dock har Lilla Ekot stängt under juli. 
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
Jag har flertalet möten. Bland annat besöker jag Nutri-Nick för första gången, har ett mentormöte och är på en föreläsning med Ung & Eget. Nedan kan ni se Nutri-Nick Niclas som håller upp deras goda steviachoklad!
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
Det är midsommar, en dag jag firar hos Arturs mamma i Flen. Jag bakar bland annat min Mazarinkaka till midsommarfikat.
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
Jag har flertalet samarbeten såsom med Daniel Wellington och MayBeauty.
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
Det tredje numret av Matkärlek släpps och här medverkar jag med fyra sommarrecept!
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt
 
 
Mitt juni 2015 - Baka Sockerfritt