Hoppa till innehåll

Mjuk pepparkaka till saffransglass

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Tänk att det bara är 12 dagar kvar till julafton! Det är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Tänk att det bara är 12 dagar kvar till julafton! Det är mindre än två veckor, vilket känns nästan ofattbart kort tid. Varför kan inte december vara linte längre? Kanske ta ett par dagar av november eller så. Från och med nu, när mycket av mina “måsten” är avbockade, fram till julafton får vädigt gärna gå i snigelfart. Det är nämligen denna tid jag älskar allra mest på året. 

 
Jag har bakat en hel del från mitt e-Magasin med jultema, och detta e-Magasin har varit rätt populärt. Det gör mig så glad och tacksam! Här finns allt från mjuk pepparkaka och saffranskaka till kanelglass och saffransglass! Några har köpt mina e-magasin att ge bort till nära och kära, vilket är ett hett tips från mig (jag kan sända det direkt till personen ifråga). Är det inte en bra julklapp?!
 
Här ser ni mandelfyllda dadlar, mjuk pepparkaka, lussebullar och saffransbiskvier!
 
 
Mjuk pepparkaka till saffransglass 9
 
Mjuk pepparkaka till saffransglass 11
 
Mjuk pepparkaka till saffransglass 13
 
Mjuk pepparkaka till saffransglass 15