Hoppa till innehåll

Mumsiga Vindruvor

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Vindruvor (ekologiska) är rätt dyrt tycker jag (närmare 50.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Vindruvor (ekologiska) är rätt dyrt tycker jag (närmare 50 spänn per paket?), men ibland så lyxar jag till det! Och nu efter förlossningen är jag sannerligen förtjänt av minst 100 paket vindruvor! Inte på en gång kanske dock… Vindruvor är förstås inte lchf (för de som tänker på detta), men är för mig ett bra, saftigt och gott snack. Perfekt att äta med en hand (när det behövs) och är dessutom redan i perfekta bitar.

 
Väldigt viktigt är att köpa ekologiska vindruvor, då detta annars är ett av de mer besprutade livsmedlena. Vindruvor innehåller en del c-vitamin och sägs innehålla ett ämne som är bra mot cancer. Det är dock kolhydratsrikt med 16 gram kolhydrater per 100 gram (75 kcal), men knappt något fett eller protein. Vindruvor är inget jag skulle trycka i mig, då det är mycket sockerarter i och inte sådär extremt mycket näring. Men det är som sagt ett mycket gott snack ibland!
 
Nu har jag lagt vindruvor i frysen, vilket jag hört är gott!
 
 
Mumsiga Vindruvor 5
 
Mumsiga Vindruvor 7