Hoppa till innehåll

Naturalbox April – Smoothie

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) När jag kom hem efter förlossningen plingade det till i min.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

När jag kom hem efter förlossningen plingade det till i min mobil om att jag nu hade aprilmånads Naturalbox att hämta. Vilken timing! Det blev nästan som en liten “välkommen hem”-present till mig. I boxen fick jag även en liten personlig hälsning och gratulation till den lilla bebin. Älskar när det blir lite personligt!

 
Denna månad innehöll boxen en påse med malt/pulveriserat lila majs, vilket är ett så kallad superfood fyllt med hälsosamma näringsämnen och antioxidanter (högre än blåbär står det!). Detta ska bli väldans spännande att göra smoothies på, eller kanske baka med! Boxen innehöll även kokosvatten som är så törstsläckande och hälsosamt (innehåller en bra balans mellan elektrolyter och kolhydrater och massor utav viktiga mineraler), chiafrön (perfekt för chiapudding), två fina burkar från Mason Ball Jar, snygga sugrör och ett raw lipsyl. 
 
Jag är ambassadör för Naturalbox, och det är alltid roligt att få hem ett paket fyllt med överraskningar! 
  
 
Naturalbox April - Smoothie 9
 
Naturalbox April - Smoothie 11
 
Naturalbox April - Smoothie 13
 
Naturalbox April - Smoothie 15