Hoppa till innehåll

Naturalbox – Cheeky Monkey

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har längtat efter min nya Naturalbox och äntligen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har längtat efter min nya Naturalbox och äntligen har jag fått den. Det som är extra kul är att Alicja som är grundaren till prenuemrationsboxen är personlig, väldigt vänlig och skriver fina meddelanden och mitt namn på boxen! Håller ni inte med om att det ökar tilliten och glädjen över att få något?

 
Låt mig nu berätta vad boxen innehåller! Den innehåller bönpasta från a’la Eco, vilket jag tycker är ett utmärkt substitut mot vanlig pasta. Själv äter jag ytterst sällan “mjölpasta”, utan väljer istället just bönpasta eller shiratakinudlar. Kokosvatten var också en del utav boxen och jag fick en med citronsmak. Jag gör ibland mejerifria smoothies med kokosvatten, så detta kommer väl till pass. Perfekt nu när det är sommar! Kika gärna in min Mejerifria smoothie med kokosvatten och chiafrö.
 
Jag fick även en raw bar från Raw Revolution (smaken chocolate raspberry truffel som jag faktiskt inte smakat tidigare). Även detta är ett välkommet tillskott eftersom jag är ett stort fan av hälsosamma barer! Ytterligare produkter är en “organic cooking cream” (gjord av kokos) gjord från Royal Green, två chokladkakor från Chocolate Orgániko (en med matcha te och en med jordgubbssmak) och ett giftfritt vackert rött nagellack från Cheeky Monkey!
 
Älskar att fokus ligger på det naturliga och ekologiska!
 
 
 
Naturalbox - Cheeky Monkey 9
 
Naturalbox - Cheeky Monkey 11
 
 
Naturalbox - Cheeky Monkey 13
 
Naturalbox - Cheeky Monkey 15