Hoppa till innehåll

Naturalbox Rebel Hearts

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Äntligen fick jag den senaste Naturalbox med temat.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Äntligen fick jag den senaste Naturalbox med temat “Rebel Hearts”. Som ambassadär för Naturalbox får jag prova på deras olika boxar, och det är alltid spännande att få se vad dessa innehåller! Jag är en riktig sucker för att testa på nya produkter, och med boxarna får jag prova på saker jag inte ens vet finns. 
 
I denna box fick jag två drycker Mylk med bas av kokosmjölk – en med chai och en med matcha te. Två barer från Raw Rev tog jag också tacksamt emot, då jag älskar raw barer! Båda är desutom rika på protein. Naturalbox innehåller inte bara livsmedel utan även skönhetsprodukter. Denna box innehöll två stora flaskor med schampo respektive balsam med arganolja, vilket är en olja jag alltid använder mig utav i hårtopparna. Ser fram emot att testa allt!
 
 
 
Naturalbox Rebel Hearts 7
 
Naturalbox Rebel Hearts 9
 
Naturalbox Rebel Hearts 11