Hoppa till innehåll

Spicy Valentines

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag fick just hem både januari- och februariboxen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag fick just hem både januari- och februariboxen från Naturalbox (“Tropical relax” respektive “Spicy Valentines”). Nu har jag massor av spännande saker att testa och ta del utav, och det gör mig alltid så glad! Något av det jag är mest sugen att prova är de chokladkuber som ska användas till att göra varm choklad med. Lyx på hög nivå! Andra produkter som jag välkomnar är bland annat fruktgodis (Dino Paws), chokladdoppade sojabönor, tropisk nötmix, handgjord tvål och två häftiga “ljusbringare” att placera i ett kärl som fylls med vanlig matolja. Naturalbox har sitt fokus på naturliga ekologiska produkter. Däremot är de inte utan tillsatt socker. Är det någon av er som prenumererar på Naturalbox, eller någon annan box?

 
 
Spicy Valentines 9
 
Spicy Valentines 11
 
Spicy Valentines 13
 
Spicy Valentines 15