Hoppa till innehåll

No bake bounty bites

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har lovat mig själv att mitt sjunde e-Magasin ska.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har lovat mig själv att mitt sjunde e-Magasin ska lanseras i god tid innan det är beräknat att bebisen ska födas, och flera utav er har undrat när det kommer ut. Det är inte helt lätt att hinna med, men jag börjar närma mig mållinjen! Jag har hittills skapat 20 recept till magasinet, fått till alla texter och är klar med den obligatoriska intervjun. Några recept till, ett par energiberäkningar, ytterligare bildredigering, en extra korrekturläsning och sen är jag nog redo. Jag skulle säga att jag är beredd inom en månad! Så länge vill jag passa på att fresta med en bild till ett av de läckra recepten jag kommer att erbjuda er i detta sjunde e-Magasin. Receptet kallar jag “No bake bounty bites”. 

 
Ni kan läsa om alla nummer HÄR!
 
 
No bake bounty bites 3