Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev och rabatt på Baka med Mindre Socker!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Igår skickades “Baka Sockerfritt nyhetsbrev” för.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Igår skickades “Baka Sockerfritt nyhetsbrev” för mars ut. Det gör mig så glad att ni är så många som anmält er! I detta nyhetsbrev visar jag er tidigare populära recept, lyfter fram tre temadagar som infaller under mars (punchrullens-, och mazarinensdag och våffeldagen) och visar er ett exklusivt från ett av mina e-Magasin. Dessutom har jag kommit överrens med min entreprenörsvän och “entreprenörskollega” (om man nu kan uttrycka det så) att för första gången ge en rabatt på vår receptask Baka med Mindre Socker. Vi tyckte att det passade så här lite innan påsk. Blir det inte en fin present att lägga i påskägget?
 
Rabatten gäller endast till 10 mars, så det gäller att passa på. Det står hur du går tillväga i nyhetsbrevet. Anmäler dig gör du i “signa upp dig”-boxen i min högra kolumn om du använder datorn, eller under inläggen om du kikar i mobilen. Har du sedan tidigare signat upp dig men inte fått något, kolla i din skräppost eller anmäl dig igen (kanske har du skrivit fel mail?). Om inget annat går, så maila mig på [email protected] så löser vi det! 
 
Ps. För dig som kommer anmäla dig, kan det dröja några timmar eller någon dag innan du får utskicket.
 
 
 
Bilder på och från korten i asken! För att läsa mer om Baka med Mindre Socker, klicka er in på hemsidan bakamedmindresocker.se.
 
Receptask/receptbox Baka med Mindre Socker
 
Receptask/receptbox Baka med Mindre Socker
 
Receptask/receptbox Baka med Mindre Socker