Hoppa till innehåll

Nyöppnat – Lilla Ekot

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Nu är tiden äntligen inne för mig att dela med mig utav en så.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Nu är tiden äntligen inne för mig att dela med mig utav en så fantastisk rolig och spännande nyhet! Idag har ett mysigt café med hälsosamt utbud och med ett bra tänk/värderingar öppnat vid Östermalmstorg i Stockholm. Detta café har namnet Lilla Ekot (ekotänk och tanken är att de ska sprida sig som ett eko) och ni hittar hit genom att ta er till Riddargatan 20 (nära tunnelbaneuppgången Östermalmstorg, faktiskt bara ett par 100 meter från Sturekatten). Och det som är den stora nyheten är att jag levererar mina bakverk hit! Det är en stor ära för mig och mitt hjärta tog ett stort glädeskutt när jag fick förfrågan om att göra catering hit (mötet hölls dagen innan jag födde Vincent). Jag älskar Lilla Ekots koncept då det stämmer väl överrens med mina egna. Hit kommer jag absolut hänga i sommar (obs. stängt på nationaldagen)! Undrar om jag får rabatt… 

 
Så ni som tittar in här på bakasockerfritt och vill smaka på mina bakverk, besök för gudsskull Lilla Ekot! Till denna första leveransgång har jag bakat mina popuära raw chokladbollar, en klassisk chokladkaka, underbara kärleksmums, mejerifri cinnamon coconut cake (med blåbär och kanel) samt min ljuvliga mazarinkaka. Här går även att få tag i härliga luncher, dryck och fler bakverk. 
 
 
Nyöppnat - Lilla Ekot 7
 
Nyöppnat - Lilla Ekot 9
 
Nyöppnat - Lilla Ekot 11