Hoppa till innehåll

Nytt avsnitt ute av podcast!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Som några av er kanske har märkt så har Måbra-podden med mig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Som några av er kanske har märkt så har Måbra-podden med mig och Jennifer haft ett uppehåll på tre månader. Vi har haft våra orsaker, och att spela in en podcast tar förstås sin lilla tid. Men nu är vi banne mig på banan igen! Vi har för avsikt att köra lite kortare avsnitt, men mer ofta. Det är några som frågat efter podcasten (så roligt!), så jag hoppas att ni lyssnar nu! 
 
Jag och Jennifer har haft en jättemysig dag, med lite fika som jag bakat (och massor av chaite!). Vi slutade det hela med en skön promenad. Jag älskar att promenixa i mörkret!
 
Måbra-podden avsnitt 12 handlar om graviditet, sjukskrivning, tankar om min stundande vigsel, om mitt företag och så julen. Det känns så roligt att vi kan leverara en podcast åt er igen! Glöm inte att följa vår podcast på facebook!